Hoe realiseren wij de kamer en suite van uw dromen?

Elke kamer en suite verschilt, maar de stappen die we doorlopen om tot een prachtig resultaat te komen zijn altijd hetzelfde.

Wij werken als volgt bij de realisatie van een kamer en suite:

 • Stap 1: Prijsindicatie kamer en suite

  U wilt natuurlijk weten wat een kamer en suite u ongeveer gaat kosten. In deze fase bespreken we telefonisch of per e-mail kort uw wensen zodat wij een eerste prijsindicatie kunnen afgeven.

 • Stap 2: Verdere kennismaking & inventarisatie

  Indien de prijsindicatie u aanspreekt volgt er een kennismakingsgesprek. Wij inventariseren al uw ideeën en wensen en leggen u diverse mogelijkheden voor en denken graag mee.

 • Stap 3: Ontwerp & offerte

  Naar aanleiding van het eerste gesprek maken wij een 3D-ontwerp waarin u precies ziet hoe uw kamer en suite er uit gaat zien. Op basis van het ontwerp stellen wij een concrete offerte samen.

 • Stap 4: Puntjes op de ‘i’

  Natuurlijk is er altijd ruimte voor aanscherping van het ontwerp. We zetten samen de puntjes op de ‘i’ en na uw definitieve goedkeuring stellen we een plan van aanpak op voor de uitvoer.

 • Stap 5: Realisatie

  Na akkoord gaan we aan de slag en realiseren we het afgesproken ontwerp. Deels in onze eigen werkplaats, deels bij u thuis.

 • Stap 6: Genieten

  Als we uw kamer en suite geheel naar wens hebben geplaatst, dan is het tijd om te genieten. En mocht er onverhoopt iets zijn, dan staan we altijd voor u klaar.

Bovenstaande stappen gelden zowel voor kamers en suite geheel volgens eigen vormgeving (volledig maatwerk), jaren ’30 en Belle époque.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw kamer en suite.