Prijsindicatie kamer en suite op maat

Wij maken graag de kamer en suite van uw dromen. Omdat het om 100% maatwerk gaat en iedereen andere wensen heeft, is het lastig een exacte prijs te noemen voor de realisatie van een kamer en suite.

Natuurlijk kunnen wij wel een indicatie geven. Voor een kamer en suite in de Belle Epoque stijl moet u rekenen op een bedrag tussen de 10.000 en 15.000 euro.Bij de jaren ‘30 stijl lopen de prijzen uiteen van 9.000 tot 12.500 euro inclusief plaatsing en btw.

De prijs is afhankelijk van de gewenste materialen (bijvoorbeeld glas of glas-in-lood), de hoeveelheid kasten (twee of vier) en de afmetingen. Wij bekijken graag met u wat binnen uw budget valt en zorgen altijd voor een kamer en suite op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag een offerte aan voor de kamer en suite van uw dromen.

 

 

Betalings- en leveringsvoorwaarden

Laat u uw kamer en suite door meubelmaker Ben maken, dan bent u verzekerd van prachtig maatwerk. Die garantie kunnen wij u geven. Wij maken bovendien graag heldere afspraken met u. Zo hoeft u geen aanbetaling te doen en hanteren wij duidelijke prijsafspraken. U komt niet voor verrassingen te staan. Wel zo fijn!

  • Geen aanbetaling
  • 90% betaling bij afleveren, 10% bij opleveren
  • Betaling per bank
  • Bezorging/montage is altijd inbegrepen in de prijs
  • Prijzen zijn inclusief btw